Sănătate

Apel la donare de sânge pentru o pacientă internată la ATI, în Cluj-Napoca: „E nevoie urgentă de sânge!”

Studenții de la UMF Cluj fac un apel urgent la donare de sânge pentru o pacientă bolnavă, internată la spital în Cluj-Napoca.

Apel de urgență la donare de sânge pentru o femeie internată la ATI în Cluj / Foto: Centrul de Transfuzie Sanguină Cluj Apel de urgență la donare de sânge pentru o femeie internată la ATI în Cluj / Foto: Centrul de Transfuzie Sanguină Cluj

 

 


Studenții de la Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca (UMF) fac apel la donare de sânge pentru o pacientă internată  la Clinica Chirurgie 1, TI, Cluj-Napoca.

Apelul a fost făcut prin ONG-ul Donează sânge, fii erou - OSM Cluj pentru Sanda-Doina Moldovan: 


„Este nevoie urgentă de SÂNGE! (...) Se poate dona indiferent de grupa sanguină la Centrul de Transfuzie Sanguină Cluj-Napoca, str. Nicolae Bălcescu, nr. 18, de luni până vineri, între orele 07:30-13:30. Nu uițați să mentionați că donați pentru SANDA-DOINA MOLDOVAN”, au transmis reprezentanții ONG-ului.

Fiica sa a făcut și ea un apel pe rețelele de socializare la „umanitatea si bunătatea prietenilor și cunoscuților”, pentru mama sa care este internată la ATI. Se poate dona la orice centru de transfuzie sanguină, cu mențiunea pacientului.

CITEȘTE ȘI:

Un tânăr se zbate între viață și moarte la spital, în Cluj-Napoca. Are nevoie URGENTĂ de sânge: „Salvează-l pe Andrei!”

Studenții UMF Cluj, apel la donare de sânge pentru pacienții grav bolnavi. Fă o faptă bună înainte de Crăciun!

Ultimele Stiri
abonare newsletter