Sănătate

Incidența COVID în Cluj-Napoca a depășit 9 infectări la mie! Sunt peste 3.000 de cazuri active în municipiu

Rata incidenței COVID-19 a depășit 9 cazuri la 1.000 de locuitori, marți, în Cluj-Napoca. Vezi care este situația în celelalte localități din județ.

Incidența COVID în Cluj-Napoca a depășit 9 infectări la mie / Foto: Emil Boc - Facebook Incidența COVID în Cluj-Napoca a depășit 9 infectări la mie / Foto: Emil Boc - Facebook


 

 


Direcția de Sănătate Publică a Județului (DSP) Cluj actualizează zilnic ratele de infectare cu COVID-19 din localitățile clujene.

 


Potrivit datelor actualizate marți, 26 iulie, incidența COVID-19 în municipiul Cluj-Napoca crește accelerat. Deși ieri rata era încă sub 8 cazuri la 1.000 de locuitori (7,94), astăzi a ajuns la 9,02/1.000.

Mai exact, în orașul de pe Someș există 3035 de cazuri active de COVID-19.


Situația e îngrijorătoare și în Bonțida, unde în urmă cu o săptămână și ceva a avut loc festivalul Electric Castle. La Bonțida incidența este de 10,93 cazuri la 1.000 de locuitori. Aici populația este mult mai mică, iar numărul de cazuri înregistrate este de 52.

Rata incidenței COVID-19 în localitățile din Cluj

În celelalte localități din județul Cluj situația COVID-19 arată în felul următor:


CITEȘTE ȘI:

Bonțida, locul 5 în România la incidența COVID cu aproape 9 cazuri la mie. Situația e rea și în Cluj-Napoca

Vine valul 6 al pandemiei COVID în România. „Masca rămâne foarte importantă”

De la medici la portari, de la șefi de spitale la bucătari și muncitori necalificați, toți vor fi „cetățeni de onoare” ai Clujului. Au luptat în prima linie împotriva Covid

abonare newsletter