Politică

Tasnadi Szilard și Irina Munteanu au făcut rocadă la Prefectură! Subprefectul, numit prefect al Clujului

Irina Munteanu a fost numită de Guvern în funcția de prefect al județului Cluj, iar Tasnadi Szilard este acum subprefect.

Tasnadi Szilard și Irina Munteanu au făcut rocadă la Prefectură! Subprefectul, numit prefect al Clujului/ Foto: Facebook Tasnadi Szilard și Irina Munteanu au făcut rocadă la Prefectură! Subprefectul, numit prefect al Clujului/ Foto: Facebook

 

 


Tasnádi Szilárd (UDMR) și Irina Munteanu (PNL) au făcut rocadă la Prefectura Cluj.

 


Irina Munteanu a fost numită în funcția de suprefect în urmă cu doi ani, în 29 ianuarie 2020, iar astăzi a fost numită prefect al județului Cluj.

Astfel, fostul prefect Tasnadi Szilard va trece pe un post de subrefect, în timp ce al doilea post de subprefect va fi ocupat de Răzvan Ciortea (PSD).


Înainte de a primi postul de subprefect la Prefectura Cluj, Irina Munteanu a ocupat funcția de director executiv în cadrul Direcției Relații cu Comunitatea din Primăria municipiului Câmpia Turzii.

Postul fusese ocupat după ce Partidul Național Liberal (PNL) a câștigat alegerile locale din 2016. Pe atunci, Munteanu fusese candidat pe lista PNL Cluj la Camera Deputaților.

CITEȘTE ȘI:

Irina Munteanu (PNL), noul subprefect de Cluj

Primele declarații ale noului prefect de Cluj, Tasnádi Szilárd. Cine e și ce își propune să facă?

abonare newsletter