Politică

IZOLAT. Liderii PNL Cluj, pe scenă alături de Cîțu. Ludovic Orban, lăsat singur în sală. A avut loc „în față” să-și privească adversarii.

Președintele Partidului Național Liberal, Ludovic Orban, a rămas fără susținători la Cluj. Prezent la ședința Comitetului Județean de Coordonare, liderul liberal a rămas singur pe primul rând de scaune al Casei de Cultură.

 

 


Candidatul la șefia PNL Florin Cîțu a spus la conferința de alegeri de la PNL Cluj că a început această cursă cu doi-trei oameni lângă el, dar că acum își construiește o echipă, despre care e convins că va deveni „echipa PNL”. Apoi el a chemat pe scenă, rând pe rând, primari și șefi de filiale care îl susțin la congresul din 25 septembrie.

 


Zeci de lideri PNL prezenți la eveniment au urcat pe scenă alături de Florin Cîțu între care se numără: Emil Boc - primarul municipiului Cluj-Napoca, Daniel Buda - președinte PNL Cluj, Rareș Bogdan - prim-vicepreședinte PNL, Secretar General PNL - Robert Sighiartău, Raluca Turcan - președinte PNL Sibiu, Virgil Popescu - președinte PNL Mehedinți, Lucian Bodem - președinte PNL Sălaj, Sorin Cîmpeanu - Ministrul Educației, Nelu Tătaru - președinte PNL Vaslui, Alin Nica - președinte PNL Timiș, Alina Gorghiu - senator, Ion Dumitrel - președinte CJ Alba, Monica Anisie - președinte Sector 2, Ciprian Ciucu - primar și președinte Sector 6, Stelian Bujduveanu - viceprimar muncipiul București.

Următorul la cuvânt a fost Ludovic Orban, care a afirmat că partidul este mult mai mare decât numărul celor prezenți pe scenă, promițând că, înainte de alegri, își va prezenta la rândul său susținătorii, la Cluj.


„Salut evenimentul de prezentare a echipei candidatului Florin Cîțu, eveniment care se petrece la Cluj aproape la jumătatea conferințelor județene, toți sunt colegii mei, îi apreciez, am colaborat foarte bine cu ei, dar îi spun și lui Florin Cîțu, și echipei domnului Cîțu, că Partidul Național Liberal este mult, mult, mult, mult mai mare decât cei care au fost prezentați pe scenă (…)”, a afirmat Orban.

CITEȘTE ȘI


Schimb de ironii între Orban și tabăra Cîțu. Orban: „Eu chiar am cântat în trupă rock”/ Boc: „Monsieur président, un prefect tot am fi meritat”

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter