Politică

Boc crede că Florin Cîțu ar putea fi următorul președinte al României: „E un posibil candidat la prezidențiale”

Emil Boc crede că premierul Florin Cîțu ar putea fi următorul președinte al României în anul 2024. Primarul Clujului consideră că Cîțu ar avea mari șanse la alegerile prezidențiale.

 

 


 

Emil Boc a vorbit la Digi24 despre viitorul PNL, dar și al țării. El a explicat că cel mai important lucru este alocarea banilor pentru educație.


 

Totodată, edilul a mărturisit că este posibil ca Florin Cîțu să candideze la alegerile prezidențiale. Emil Boc este ferm convins că șansele premierului să câștige alegerile prezidențiale din 2024 sunt foarte ridicate:


„Cel mai important este alocarea fondului pentru educație: aproximativ 4 miliarde de euro se vor investi până în 2026. Cheia modernizării oricărei țări este educația, iar premierul a înțeles acest lucru. Nimeni nu o să reușescă fără educație. O societate mai educată o să fie mai puțin ignorantă și va fi mai tolerantă. De asemenea, fondul local pentru dezvoltare digitală.

Florin Cîțu e un posibil candidat la prezidențiale. Eu apreciez că menținerea președintelui Orban pentru încă un mandat în fruntea PNL ne-ar conduce la opoziție în 2024. Adică la a fi, noi PNL, partid de opoziție și nu partid de guvernare. Cu Florin Cîțu avem șansa continuării guvernării, pentru că avem ce să oferim românilor.


Eu apreciez că domnia sa Ludovic Orban și-a epuizat rezervorul politic de a duce PNL la nivelul următor. Ultimele alegeri parlamentare ne-au arătat că mergem în jos. Cu Florin Cîțu avem această șansă. În 2024 nu ne vor vota doar cei din partid, ci ne vor vota românii. E firesc ca un președinte de partid să fie și candidat la alegeri. Acele alegeri vor seta România pentru 10 ani”, a explicat Emil Boc la Digi24.

CITEȘTE ȘI:


Emil Boc a explicat de ce îl susține pe Florin Cîțu: „Pentru ca fiicele mele să rămână în țară”

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter