Politică

PMP Cluj este alături de medicii din județ

De la începutul stării de urgență, Filiala Partidului Mișcarea Populară Cluj s-a alăturat luptei împotriva COVID-19 prin acțiuni umanitare, prin care să ajute medicii din prima linie.

Astfel, Partidul Mișcarea Populară Cluj a donat combinezoane și mii de mănuși pentru protecție, Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie din Cluj-Napoca. Acesta a fost modul prin care președintele Organizației de Tineret, Pischiș Răzvan și cei doi vicepreședinți PMP Cluj, Maxim Andrei și Cosma Ovidiu-Călin au oferit sprijin cadrelor medicale din partea Organizației Județene în lupta cu virusul Covid-19.

PMP Cluj a organizat de la începutul stării de urgență campanii de donație prin care a oferit echipamente de protecție cabinetelor medicale de pe raza municipiului Cluj-Napoca și spitalelor.


Deși restricțiile sociale sunt în curs de relaxare, medicii continuă lupta cu virusul Covid-19. Răspândirea acestui virus a scos de sub preșul administraților multe probleme din sistemul medical românesc. „I-am întrebat pe clujeni dacă, din rolul meu de parlamentar, și-ar dori să votez prelungirea stării de alertă. Grija principală e criza economică, însă și informațiile contradictorii despre virusul chinezesc nu ajută deloc la stabilirea unor norme utile de siguranță”, a declarat senatorul Vasile-Cristian Lungu, președintele PMP Cluj. 

Ultimele Stiri
abonare newsletter