Politică

PMP Cluj alături de cadrele medicale din municipiu

De la începutul stării de urgență, Organizația Partidului Mișcarea Populară Cluj s-a alăturat luptei împotriva COVID-19 prin acțiuni umanitare dedicate eroilor din prima linie.

Cel mai recent, Partidul Mișcarea Populară Cluj a împărțit peste 12.000 de mănuși chirurgicale cabinetelor medicilor de familie din municipiul Cluj-Napoca. Este a doua acțiune de acest gen după cea din luna martie desfășurată la Spitalul Clinic Municipal din Cluj-Napoca.

„Le suntem recunoscători și le mulțumim medicilor și asistentelor care fac în această perioadă eforturi supraomenești în bătălia împotriva virusului chinezesc. Este timpul acum să realizăm că în ultimii 30 de ani sistemul a răsplătit și aplaudat maneliștii sau lăutarii, iar nu geniile, medicii și profesorii. E timpul ca efortul adevăratelor valori să fie răsplătit și așezat în centrul societății în România! Vă invit și pe dumneavoastră să susțineți asemenea cauze, mai ales că această criză sanitară încă nu s-a încheiat”, a declarat senatorul Lungu Vasile-Cristian, președinte PMP Cluj.


Răspândirea acestui virus a scos de sub preșul administraților toate problemele din sistemul medical și economic. După relaxarea măsurilor de restricție socială, e posibil să urmeze un al doilea val de infectări cu virusul COVID-19, astfel oamenii sunt sfătuiți să nu renunțe la echipamentul de protecție în spațiile publice.

Ultimele Stiri
abonare newsletter