Politică

UDMR aniversează 30 de ani de la înființare la Teatrul Maghiar de Stat din Cluj-Napoca

Uniunea Democrată a Maghiarilor din România (UDMR) sărbătorește trei decenii de existență.

UDMR aniversează 30 de ani de la înființare la Teatrul Maghiar de Stat din Cluj-Napoca, sursă foto: Raymond Füstös, monitorulcj.ro UDMR aniversează 30 de ani de la înființare la Teatrul Maghiar de Stat din Cluj-Napoca, sursă foto: Raymond Füstös, monitorulcj.ro

Evenimentul va fi marcat în cadrul unei manifestări festive care va avea loc sâmbătă, 18 ianuarie, începând cu ora 17:00, la Teatrul Maghiar de Stat din Cluj Napoca. Cu această ocazie, reprezentanții UDMR vor mulțumi tuturor celor care au contribuit la fondarea Uniunii Democrate Maghiare din România.

De asemenea, tot sâmbătă, Ședința Consiliului Reprezentanților Unionali (CRU) va avea loc începând cu ora 12:00, la sediul Centrului Regional de Excelență pentru Industrii Creative (str. Valea Chintăului nr. 1). Ședința CRU va începe cu acordarea distincțiilor Bradul de Argint.


Pe ordinea de zi a întrunirii se află raportul politic al președintelui UDMR, Kelemen Hunor, alegerea președintelui CRU și a membrilor Comisiei Permanente, formarea grupurilor CRU, adoptarea regulamentului și a criteriilor de desemnare a candidaților pentru alegerile locale.

Ultimele Stiri
abonare newsletter