Politică

Iohannis, după succesul clar la alegerile prezidențiale: „Cea mai categorică victorie împotriva PSD!”

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, duminică seară, după închiderea urnelor, că a obţinut cea mai importantă victorie împotriva Partidului Social Democrat (PSD).

Iohannis, după succesul clar la alegerile prezidențiale: „Cea mai categorică victorie împotriva PSD!” Iohannis, după succesul clar la alegerile prezidențiale: „Cea mai categorică victorie împotriva PSD!”

„Este cea mai categorică victorie împotriva PSD”, a spus Iohannis, la sediul PNL, după anunţarea exit-poll-urilor, care îl clasează pe primul loc în cel de-al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidenţiale. El a anunţat că va fi un preşedinte „total implicat” pentru România, arătând că va fi preşedintele tuturor românilor, atât al celor care l-au votat, cât şi al celor care au avut altă opţiune.

„România a câștigat! România modernă, europeană și normală a câștigat! Românii au fost eroii zilei de azi și au mers într-un număr impresionant să voteze. Acesta este cel mai important câștig astăzi (n.red. duminică). Românii sunt eroii zilei de astăzi și au votat într-un număr impresionant. Am o mențiune specială pentru românii din diaspora care au mers în număr extrem de mare la vot.”, a mai declarats vechiul și noul președinte al României.


Primesc această victorie cu bucurie, cu mulţumire, cu modestie şi cu încredere în România. Vă promit că voi fi preşedintele tuturor românilor, şi a celor care m-au votat, cărora le mulţumesc în mod expres, şi celor care nu m-au votat. Voi fi şi preşedintele românilor care nu au votat deloc, cu speranţa că data viitoare vor merge totuşi la vot (...) Este nevoie să mergem la vot și la alegerile locale și cele parlamentare. Abia atunci vom putea face România normală, așa cum ne-o dorim noi”, a conchis Klaus Iohannis.

Ultimele Stiri
abonare newsletter