Politică

7 motive să-l votăm pe Theodor Paleologu ca președinte! (PE)

Realitatea României de azi ne îndeamnă să alegem duminică foarte curajos viitorul Președinte al României. Un om politic desăvârșit, nu un om mascat în maxime goale sau oameni de afaceri care au făcut afaceri dubioase cu statul sau cu fonduri europene.

Candidatul PMP la funcția de președinte al României, Theodor Paleologu. Foto: www.pmponline.ro Candidatul PMP la funcția de președinte al României, Theodor Paleologu. Foto: www.pmponline.ro

La alegerile prezidențiale din 2014, ne-am unit în speranța de a pune un președinte capabil și cu o majoritate incredibilă atât românii din afară cât și cei de acasă l-au ales pe Klaus Iohannis. Cinci ani mai târziu, realizăm că am trecut prin cei mai grei ani pentru o Românie conectată european, îngenuncheați de jocurile de putere dintre un Guvern deficitar și un președinte inactiv, fără curaj, cu cele mai multe vacanțe la activ dintre toți președinții.

Campania prezidențială din 2019 ne arată cât de tare a scăzut calitatea vieții politice din România, unii candidați au fugit de dezbatere, alții s-au plimbat prin SUA să se întâlnească cu adjuncții unor personaje politice complet necunoscute. Realitatea României de azi ne îndeamnă să alegem duminică foarte curajos viitorul Președinte al României. Un om politic desăvârșit, nu un om mascat în maxime goale sau oameni de afaceri care au făcut afaceri dubioase cu statul sau cu fonduri europene.


Iată cele 7 motive pentru care trebuie să-l votăm pe Theodor Paleologu duminică:

1. Este singurul candidat care deține experiență reală în politica externă. Nu va face gafe la întâlnirile politice internaționale!


2. Este, într-adevăr, singurul candidat antreprenor din sectorul privat care a dezvoltat o afacere din propriile resurse. Casa Paleologu este o afacere educativă 100% privată!

3. Are ca scop introducerea meritocrației în structura socială prin decizii similare cu cele luate la Casa Paleologu.


4. Propune reforme constituționale care să repare incapacitatea de a rezolva crize politice actuale.

5. Are curajul să discute despre schimbarea formei de guvernământ, având în vedere că forma actuală eșuează în România.


6. Încurajează România să ocupe în Uniunea Europeană și NATO poziția de partener egal, nu de subordonat.

7. Este singurul candidat care a înțeles că deciziile luate ca Președinte se fac prin dialog și consens!


...și, să nu uităm, a studiat la Universitatea École Normale Supérieure din Paris unde nici măcar Președintele Franței, Emmanuel Macron, nu a fost acceptat.

(Publicat de SC Monitorul Events SRL, la comanda PMP. Cod mandatar financiar: 31190006)

Ultimele Stiri
abonare newsletter