Politică

Horia Nasra, scrisoare deschisă către liderii PSD: "Clujul nu poate fi condus de oameni care jignesc cetăţenii"

Horia Nasra şi alţi 40 de primari, viceprimari şi consilieri judeţeni din PSD critică numirea lui Liviu Alexa în fruntea PSD Cluj.

Fostul preşedinte al PSD Cluj, Horia Nasra, înlocuit la conducerea filialei, printr-o decizie a CEx al PSD cu jurnalistul Liviu Alexa, este de părere că noul lider al filialei locale nu poate fi un om care jigneşte cetăţenii din Cluj.

„Un partid istoric care se revendică de la tradiţia social-democrată din Ardeal, de la Iosif Jumanca, Ioan Flueraş şi la mulţi alţii, nu poate fi condus în capitala Transilvaniei de un om care jigneşte clujenii şi comunitatea noastră. PSD Cluj nu poate fi condus de o persoană care nu înţelege că asigurarea liniştii în organizaţie nu se obţine prin îngrădirea diversităţii de opinie, prin excludere şi/sau ameninţare cu excluderea. Unanimităţile tăcute nu au fost niciodată susţinute de clujeni, prin urmare respingem cu tărie orice fel de ameninţări. Stimată doamnă Viorica Dăncilă, liderii PSD Cluj vă solicită să luaţi în considerare dorinţa noastră de respectare a statutului PSD şi binenţeles de dialog cu organizaţia şi implicit cu aleşii locali”, se arată în scrisoarea deschisă.


Conform spuselor lui Nasra, apelul său este susţinut de alţi 40 de membri importanţi din PSD Cluj şi vine ca urmare a unei schimbări considerată abuzivă în fruntea filialei locale.

Ultimele Stiri
abonare newsletter