Politică

USR-PLUS Cluj, victorie zdrobitoare în fața PNL

Alianța USR PLUS a reușit să obțină la alegerile europarlamentare desfășurate duminică un scor aproape dublu față de cel pe care l-a obținut PNL-ul.

Deputatul Emanuel Ungureanu a anunțat, prin intermediul contului personal de Facebook, scorul obținut de Alianța USR PLUS la Cluj. Cu un procent de 41% versus 26% PNL este de înțeles că alegerile de anul viitor vor aduce schimbări radicale în componența politică a  Consiliului Local. Nu este exclus ca, în cazul în care Emil Boc va accepta o alianță pe plan local cu USR PLUS, UDMR-ul să piardă postul de viceprimar.

"41% ALIANȚA USR-PLUS Cluj versus 26% PNL Cluj. Victorie URIAȘĂ a ALIANȚEI USR-PLUS în Cluj-Napoca și în județul Cluj. Așa cum era de prevăzut, valul noii generații care s-a săturat de corupți, mincinoși și incompetenți, a măturat la urne o parte din pleava politicii românești. Urmează încă trei runde de alegeri și o RESPONSABILITATE uriașă pe umerii colegilor din Alianța USR-PLUS, inclusiv a mea. Valul acesta de simpatie uriașă, mai ales în orașele mari, înseamnă o dorință clar exprimată din partea românilor de a primeni administrațiile locale și județene, cu lideri capabili să slujească mai bine comunitățile. Vă mulțumim din suflet pentru încredere, de azi ne vom pune toată energia și creativitatea la lucru pentru a confirma", a afirmat Emanuel Ungureanu pe contul personal de Facebook.

abonare newsletter