Politică

Un clujean din Țara Galilor și-a pus mașina la dispoziția românilor care doresc să ajungă la secțiile de votare

Un clujean ce locuiește de mai bine de doi ani în Țara Galilor a anunțat pe o rețea de socializare că oferă transport gratuit românilor care doresc să ajungă la secția de votare din Cardiff.

Dan Brîndușan este unul dintre miile de românii ce trăiesc în Țara Galilor. Pentru că se consideră privilegiat de faptul că locuiește în apropierea secției de votare din Cardiff, Dan a decis să își pună mașina la dispoziția conaționalilor ce doresc să își exercite dreptul de vot dar care, din diferite motive, nu au posibilitatea să ajungă la singura secție de votare din Țara Galilor.

"Dacă sunt persoane care doresc să voteze, din jurul Cardiff-ului, dar nu au posibilitatea să ajungă la secția de votare, vă pot ajuta eu cu gratuit cu transportul la secția de votare pe tot parcursul zilei", a anunțat Dan pe Facebook.


"Mă consider un privilegiat  Am secția de votare la 20 de kilometri. Problema e .. că e o singură secție de votare în Țara Galilor. Numai în Cardiff, Newport și Swansea suntem peste 10.000 de români pe o rază de 70 de kilometri. Cei care au posibilitatea și nu muncesc astăzi să își facă timp să ajungă la secția de votare, procesul de votare în sine e rapid. Merită să îți pierzi doua ore din viață pentru viitorul european al României și pentru o țară fără corupți în funcțiile publice", a declarat Dan Brîndușan pentru Monitorul de Cluj.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter