Politică

Băsescu: “L-am luat pe Boc de pe plajă de la Mamaia şi l-am trimis la Cluj”

Fostul preşedinte Traian Băsescu s-a declarat mândru de cei pe care i-a promovat în politică în calitate de primari, enumerându-i pe Gheorghe Falcă - Arad, George Scripcaru - Braşov şi Emil Boc - Cluj.

Băsescu a recunoscut, totuși, că nu i-a „ghicit pe toţi”, întrucât Darius Vâlcov, susţinut pentru postul de primar la Slatina, s-a dovedit un „rebut moral”, deşi nu a fost un primar slab.

„Să ştiţi că Vâlcov era la Tineret (organizaţia de tineret a PDL, n.red.) cînd a devenit primar de Slatina. De la Tineret am trimis să candideze trei oameni – pe Falcă, pe primarul de la Braşov, pe Scripcaru, pe George, şi pe Vâlcov la Slatina. Am spus: «E timpul vostru»! L-am mai luat şi pe Boc de pe plajă de la Mamaia şi l-am trimis la Cluj. Din patru, cu trei am reuşit, unul a fost rebut. Rebut moral, că altfel nu a fost un primar slab”, a declarat fostul preşedinte la Europa FM.


Întrebat dacă este mândru de Emil Boc, Băsescu a răspuns: "Sunt foarte mândru de Boc, de Scripcaru. Duceţi-vă la Braşov să vedeţi ce spun oamenii despre Scripcaru. Şi Falcă la Arad a fost un primar reuşit".

Ultimele Stiri
abonare newsletter