Politică

DECLARAȚIE Emil Boc a cumpărat Mercedesuri pentru clujeni, Firea vine cu „Otokare turcești, cu o culoare de cratiță umblătoare”

Făcut „măscărici” de Liviu Dragnea, principalul candidat al liberalilor la alegerile europarlamentare, Rareș Bogdan a oferit o replică tăioasă președintelui Camerei Deputaților.

Astfel, candidatul PNL a spus că „acest măscărici îl va învinge la alegeri” pe Liviu Dragnea, care „se teme și știe faptul că PNL este singurul partid care îl poate învinge” la euroalegerile din mai. Rareș Bogdan a enumerat activitatea a mai multor edili liberali, printre care Ilie Bolojan (Oradea), Nicolae Robu (Timișoara), Gheorghe Falcă (Arad), Florin Oancea (Deva) sau Ioan Popa (Reșița), oferind apoi exemplul primarului municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc.

„Acești primari (n.red. cei enumerați mai sus) au reușit să facă ceea ce nu au reușit primarii social-democrați. Îl arăt pe Emil Boc la Cluj-Napoca [...] care a reușit să aducă bani europeni, sute de milioane de euro, pentru bunăstarea cetățenilor. Eu mă uit la Liviu Dragnea și îi spun, domnule Dragnea, Emil Boc a cumpărat autobuze Mercedes pentru clujeni cu un preț mai mic decât a cumpărat aleasa dumneavoastră, Gabriela Firea, acele Otokare turcești, cu o culoare de cratiță umblătoare. Cum explicați că, un oraș ca Bucureștiul a dat câteva sute de milioane pe niște autocare Otokar, o firmă no name, iar primarii liberali au cumpărat Mercedes, Volvo, MAN sau Savienuri franțuzești?”, a declarat Rareș Bogdan, într-o emisiune live Libertatea.

Ultimele Stiri
abonare newsletter