Politică

8.000 de semnături depuse la Primăria Cluj în cadrul campaniei “Oameni noi în politică”

Emanuel Ungureanu şi mai mulţi membri din diferite organizaţii civice au depus, miercuri, la Primăria Cluj-Napoca cele 8.000 de semnături strânse în cadrul campaniei “Oameni noi”, după modelul “Fără penali în funcții publice”.

În direct din fața registraturii Primăriei Cluj-Napoca, deputatul USR Emanuel Ungureanu a filmat “momentul festiv al depunerii de semnături la finalul campaniei Oameni Noi”, iar momentul l-a avut în plin plan pe “Moșu” Tibi

“Clujenii l-au putut vedea zilnic pe acest domn la cortul unde se strângeau pentru campania civică care îi împinge în față pe cetățenii României sătui de incompetență și impostură în instituțiile cheie ale neamului. Domnului Tibi și celor câțiva voluntari care au cules zilnic semnături, pe ploaie și vânt sau pe vreme bună trebuie să le mulțumim pentru faptul că orașul Cluj-Napoca este pe locul 2 la numărul de semnături strânse în această campanie superbă, sora mai mică a campaniei de mare succes «Fără Penali». Societatea civilă nu are vârstă. Pe el trebuie să îl remarcaţi pentru că reprezintă acea parte din societatea românească care a spus «gata cu incompetenţa şi gata cu analfabetismul în zona publică». 8.000 de semnături nu sunt deloc puține! România are viitor doar cu oamenii care nu vor să mai stea deoparte!”, a spus deputatul USR Emanuel Ungureanu.


La finalul evenimentului, “Moșu” Tibi a primit  diplomă de apreciere din partea celor prezenţi.

Ultimele Stiri
abonare newsletter