Politică

Cioloș, pus la zid de #Rezist: "Mai taie dracului din ele! Nu ne prostiți cu securiști buni sau răi!"

Reprezentanţii #Rezist au postat, pe Facebook, un mesaj prin care îl critică pe Dacian Cioloş, care a spus că se poate demonstra că oricine poate avea cel puţin o legătură cu Securitatea. Cei de la #Rezist speră ca PLUS să dea la o parte membrii compromişi.

Mesajul vine după ce Dacian Cioloş a spus, într-un interviu, că se poate demonstra că oricine a avut cel puţin o legătură cu Securitatea. Totodată, fostul premier a recunoscut că sora sa lucrează la Departamentul de Informaţii şi Protecţie Internă, fosta unitate "Doi şi-un sfert" din Ministerul de Interne.

"Am tăcut când «gurile rele» spuneau că Dacian e fiu de miliţian, la fel ca Dragnea. [...] Am tăcut când Dacian s-a apucat să facă pe gentelmanul cu o vită arogantă care îl îgnoră pe Preşedintele României, votat de peste 6 milioane de români. [...] Am tăcut pentru că nu ne plac tătucii şi nu avem încredere în partidele conduse de tătuci, aşa cum sunt PSD, ALDE şi UDMR. Dar, Daciane, când spui că «sigur se poate demonstra că există cel puţin o legătură între oricare dintre noi şi Securitate», noi îţi spunem să mai tai dracului din ele că întreaga ta viaţă, activitate şi carieră reprezintă o serie lungă de astfel de «demonstraţii», scriu reprezentanţii #Rezist.


Reprezentanții mișcării menționează că fostul premier Dacian Cioloş nu este "un om nou".

"Și în război erau cazuri în care medicii preferau să salveze o viaţă amputând un picior sau o mână chiar dacă nu erau siguri 100% că e necesar. Ce e însă 100% necesar pentru România e ca toţi ăştia care aveţi sau aţi avut legături cu PCR, comuniştii, securitatea, miliţia, torţionarii, turnătorii să vă daţi în spate din administraţia publică şi din politică. TOŢI! Faceţi ce vreţi voi în mediul privat. Jos labele de pe România, nu vă mai tolerăm şi nu vă mai înghiţim indiferent de culoarea politică pe care o reprezentaţi. Nu ne mai prostiţi cu securişti buni şi securişti răi, cum vă prindem, cum vă ardem. Speranţa noastră e ca PLUS să aibă puterea să treacă peste acest incident nefericit şi să aibă înţelepciunea pe viitor să dea la o parte orice membru care se va dovedi că e compromis, indiferent de cât de dureroasă va fi despărţirea", mai scriu cei de la #Rezist.

Etichete: plus dacian ciolos
Ultimele Stiri
abonare newsletter