Politică

Ce spune ex-liberalul Marius Nicoară despre o posibilă candidatură la Primăria Cluj- Napoca

Proaspăt membru ALDE, senatorul Marius Nicoară spune că este prea devreme să vorbească de o candidatură la Primăria Cluj- Napoca.

Întrebat de jurnaliști dacă vrea să candideze Marius Nicoară a spus: “E prea devreme să vorbim despre o astfel de ipoteză, va curge mai multă apă pe Someș până atunci”.

Prezent la Cluj pentru a salute trecerea lui Marius Nicoară la ALDE, liderul partidului Călin Popescu Tăriceanu a completat:


 “Avem acum la Cluj o echipă puternică, alcătuită din Steluţa Cătăniciu ca deputat şi Marius ca senator. Avem o reprezentare parlamentară care pentru noi este importantă şi ne permite să facem ceva pentru comunitatea din Cluj”.

"Am venit astăzi la Cluj cu o ocazie bine conturată şi motivată, este vorba despre decizia vechiului meu coleg Marius Nicoară (...) să devină membru ALDE şi să se alăture ALDE, singura formaţie autentic liberală din România", a explicat liderul ALDE.


Vă reamintim, senatorul clujean Marius Nicoară a anunţat luni că se alătură partidului condus de Călin Popescu Tăriceanu, după 28 de ani petrecuţi în PNL.

Drintre nemulţumirile pe care le aminteşte într-un comunicat de presă sunt faptul că astăzi PNL se opune noului Cod Administrativ sau că se încearcă mutarea unui proiect important al judeţului, mai exact mutarea Spitalului Regional de Urgenţă din Comuna Floreşti în altă parte. 

Ultimele Stiri
abonare newsletter