Politică

Deputatul Horia Nasra acuză administraţia judeţeană: “DEZASTRU ecologic în Cluj sub ochii lui Alin Tişe şi a consilierilor judeţeni PNL!”

Liderul PSD Cluj deputatul Horia Nasra atrage din nou atenţia că judeţul Cluj se confruntă cu un dezastru ecologic fără precedent, iar responsabili pentru această situaţie sunt liderii liberali ai judeţului, consilierii judeţeni şi Executivul Consiliului Judeţean Cluj.

Liderul PSD Cluj aminteşte că potrivit activiştilor pentru respectarea mediului, 70.000 mc de levigat au luat calea Someşului: „Dezastru ecologic săvârșit cu premeditare la Pata Rât și dovada că Tișe / PNL e în stare de orice numai să scape. Săptămâna trecută - pe șest și pe repede înainte - s-a săpat un canal de 3m lățime și 100m lungime și s-a lăsat 70.000 mc de otravă să curgă la vale. Premeditat. Nivelul lacului de levigat de 8.5 hectare a scăzut cu 80 cm. Au apărut noi crăpături pe asfaltul centurii, care în pozele de toamna trecută nu sunt”, a anunţat Szakáts István.

Horia Nasra mai aminteşte că preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe, a promis la sfârşitul anului trecut montarea staţiei de ozmoză cât de repede, până în primăvară dar iată că trecem de sărbătorile Pascale iar levigatul a luat din nou calea Someşului, debitul acestuia fiind îngrijorător: „Situaţia este foarte gravă, cu siguranţă că pentru prima dată în istoria Clujului ne confruntăm cu un astfel de dezastru! Să laşi premiditat levigatul să se scurgă în Someş este ori nebunie curată ori prostie. Consiliul Judeţean Cluj nu mai este administrat, singurele preocupări ale liberalilor, prin Alin Tişe, fiind certurile cu directorii companiilor din subordinea instituţiei”, a declarat deputatul Horia Nasra, preşedintele PSD Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter