Politică

Preşedintele PSD Cluj solicită demisia “de onoare” a primarului Horia Şulea. “Este cercetat penal pentru abuz în serviciu”

Preşedintele PSD Cluj Horia Nasra i-a solicitat lui Horia Şulea demisia după ce edilul celei mai mari comune din ţară ar fi cercetat penal pentru trei infracţiuni de abuz în serviciu în formă continuată, toate efectuate în timpul mandatului său de primar. “Îi solicit explicaţii publice şi demisia de onoare”, spune Nasra.

“Şi-a îndeplinit în mod defectuos atribuţiile de serviciu referitoare la atribuirea şi plata serviciilor de deszăpezire a localităţii Floreşti, prin efectuarea unor plăţi nelegale, concretizate în semnarea plăţilor sau asumarea lor, în cuantum total de 123.516,4 lei (decembrie 2012 – martie 2013). A efectuat plăţi’nelegale pentru serviciile de curăţenie stradală a localităţii în sumă de 54.126 lei (iulie 2012 – noiembrie 2012). Şi-a îndeplinit în mod defectuos atribuţiile de serviciu referitoare la atribuirea şi plata serviciilor de curăţenie stradală a localităţii Floreşti, prin efectuarea unor plăţi nelegale, concretizată în semnarea plăţilor sau asumarea lor, în cuantum total de 98.883,7 lei (februarie 2013 – decembrie 2013). Primarul Horia Şulea trebuie să demisioneze deoarece nu există nici o garanţie că în continuare nu va apela la metode de tipul celor aplicate în acea perioadă şi care în prezent se află în atenţia procurorilor! Nu este posibil ca bugetul celei mai mari comune din ţară să fie administrat de o astfel de persoană!”, transmite Nasra într-un comunicat.

Ultimele Stiri
abonare newsletter