Politică

Cum îi răspunde Horia Nasra lui Victor Ponta. “Un plagiator şi un om politic slab nu poate să emită păreri despre statutul partidului”.

Fostul premier Victor Ponta l-a atacat dur zilele trecute pe liderul PSD Cluj Horia Nasra. Declaraţiile lui Ponta au venit atunci în contextul excluderilor recente din PSD, referindu-se concret la excluderea fostului consilier local Gabriel Oniga. Nasra nu s-a lăsat mai prejos dându-i fostului premier o replică la fel de acidă.

Cum îi răspunde Horia Nasra lui Victor Ponta Cum îi răspunde Horia Nasra lui Victor Ponta

“Cred că discuţiile despre reformă în partid şi despre etică şi moralitate nu pot veni de la o personă cunoscută de toţi românii ca fiind plagiatoare. Un plagiator şi un om politic slab nu poate să emită păreri despre statutul partidului şi despre membrii care sunt daţi sau nu sunt daţi afară pe criterii corecte, din moment ce el la rândul lui l-a dat afară pe fostul preşedinte de partid Mircea Geoană şi chiar pe Cătălin Ivan cu care astăzi este aliat. Comportamentul lui Ponta e un comportament juvenil. Victor Ponta nu a câştigat niciodată o bătălie politică de anvergură. Singurele voturi pe care le-a luat au fost din judeţul Gorj. În rest, tot ce a făcut în cariera sa politică a făcut pentru că a fost membru al PSD. Cât priveşte jignirile pe care mi le-a adus, atât poate domnul Ponta... Este disperat pentru că vrea să îşi facă un nou partid şi gândindu-se că dacă parlamentarii nu s-au coalizat atunci când a vrut, ilegitim, să menţină guvernul Grindeanu, e foarte dificil să aducă acum parlamentari în noua formaţiune politică. E aproape imposibil să facă acest lucru.

De asemenea, Victor Ponta are o problemă personală cu mine, pentru că în mai multe ocazii l-am întrebat de ce şi-a bătut joc de resursele minerale ale României, l-am întrebat cum comentează afacerea Roşia Montană. Consider că multe dintre măsurile luate de Victor Ponta sunt acte de trădare faţă de România şi români, prin urmare are o chestiune personală cu mine, iar acum încearcă prin orice mijloc să mă jignească în fel şi chip. Mi-ar fi plăcut să am acest dialog cu el nu în presă, ci faţă în faţă într-un mediu civilizat”, a spus Nasra.


Mai mult, deputatul clujean îi sugerează lui Ponta să mai dea pe la locul de muncă.

“Din câte ştiu eu, Victor Ponta este angajatul Camerei Deputaţilor, este votat de români. Eu îi sugerez ca înainte de a avea preocupări politice, să îşi îmbunătăţească rata de participare la şedinţele Parlamentului şi să voteze legi, pentru că în momentul de faţă este un corigent, face parte din categoria deputaţilor corigenţi care nu prea dau pe la locul de muncă”, a mai spus Nasra.  


Vă reamintim, fostul premier Victor Ponta a comentat pe Facebook referitor la recentele excluderi din PSD, susținând că ar fi vorba despre membrii care nu erau agreați de șeful PSD, Liviu Dragnea. Fostul consilier local clujean Gabriel Oniga este unul dintre aceştia.

”În urmă cu 18 ani (pe când Liviu Dragnea era preşedinte al PD Teleorman şi susţinător înfocat al lui Traian Băsescu la Primăria Capitalei) un foarte tânăr Gabi Oniga se înscria în PSD la Cluj ( acolo unde pentru un tânăr să spui că eşti la PSD era un act de curaj egal cu nebunia)! Acolo l-am găsit când am intrat în TSD şi tot acolo a fost la toate campaniile şi acţiunile politice ale Partidului fără să ceară niciodată o funcţie sau un privilegiu! 


Zilele trecute Gabi Oniga a fost exclus din PSD de către un pitecantrop politic pus de Dragnea în fruntea Organizaţiei Cluj ( plus deputat) pe criteriul că este mai analfabet şi mai slugarnic decât ultimul consilier local din Teleorman! Motivul - "nu este agreat de Daddy"!”, a scris Ponta pe facebook.

abonare newsletter