Politică

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Senatorul Alexandru Cordoş: Clujenii să meargă la vot pentru cei care vor să se întoarcă în România

Senatorul Alexandru Cordoş, cel care deschide lista pentru Senatul României din partea Partidului România Unită (PRU), a votat duminică dimineaţa în cartierul Grigorescu.

El şi-a exercitat votul la secţia 41 de pe strada Fântânele, fiind însoţit de Mircia Giurgiu, candidat la Camera Deputaţilor, şi de alţi susţinători.

“Am votat pentru unitatea şi demnitatea poporului român, am votat pentru dezvoltarea României, am votat în interesul românilor şi a naţiunii române, am votat pentru bunăstarea poporului român şi pentru redarea demnităţii în faţa întregii lumi. Pentru clujeni, îi îndemn să meargă la vot. Aşa cum am spus, am votat pentru unitatea poporului român, pentru bunăstarea României şi nu în ultimul rând pentru redarea demnităţii tuturor românilor. Îi îndemn să meargă la vot, să-şi exprime votul pentru noi, pentru copiii noştri şi mai ales pentru cei care doresc să se reîntoarcă în România, dar doresc să aibă o ţară prosperă şi să se simtă în România cu adevărat acasă”, a spus Cordoş.

Ultimele Stiri
abonare newsletter