Politică

Pe ultima sută de metri, deputatul Cornel Itu primeşte spaţiu în centrul Clujului

Consilierii locali vor adopta în şedinţa de joi un proiect de hotărâre privind alocarea unui spaţiu în centrul municipiului Cluj-Napoca deputatului PSD Cornel Itu.

Deputatul PSD de Cluj Cornel Itu vrea să se facă cunoscut pe final de mandat şi în municipiul Cluj-Napoca, astfel că doar cu câteva luni înainte de încheierea mandatului, acesta a solicitat un birou în centrul oraşului. Spaţiul pe care parlamentarul urmează să îl primească este situat pe stradă Eroilor la numărul 23-25.

Cornel Itu este la al doilea mandat al său în Parlamentul României şi îşi mai doreşte unul, astfel că nu este de mirare că încearcă să se facă cunoscut la final de mandat, când se desfăşoară de altfel şi campania electorală.


Deputatul Cornel Itu reprezintă Colegiul 6, ( zona Dejului). În ultima sesiune parlamentară, Itu a promovat 13 inițiative, printre care una privind înfiinţarea Institutului Naţional de Pregătire pentru Situaţii de Urgenţă din România, una privind protejarea şi sprijinirea familiilor afectate de emisiunile de pulberi, gaze şi vapori provenite de la fostele fabrici, uzine şi întreprinderi din raza municipiului Turda și una pentru modificarea şi completarea Legii privind protecţia şi promovarea drepturilor persoanelor cu handicap. În total, dintre inițiativele sale, 17 au fost promulgate legi.

Etichete: cornel itu
abonare newsletter