Politică

PSD Cluj: Se va ajunge la o criză în traficul rutier. Ce spun liberalii.

Social democrații clujeni acuză administrația locală și pe liberali că nu au făcut nimic în privința traficului rutier și că este posibil ca în curând să se ajungă la o criză în acest sens.

“Din 2012 până în 2016, în acest mandat al domnului Emil Boc nu s-a construit niciun loc de parcare. De asemenea, în ceea ce priveşte partea de trafic, din punctul meu de vedere, la fel, nu s-a făcut nimic şi nici nu văd o viziune din partea domnului candidat Emil Boc. La problema parcărilor şi a traficului din municipiul Cluj­-Napoca, nu s-a îmbunătăţit, nu s-a lucrat deloc în ultimii ani şi, din punctul meu de vedere, există o mare problemă şi un mare pericol în ceea ce priveşte aceste aspecte pentru anii care urmează. Teoretic, Clujul se va confrunta -se confruntă şi acum- cu o problemă pe partea de trafic şi pe partea de locuri de parcare. Oraşul se dezvoltă în continuare şi vă daţi seama ce se va întâmpla cu traficul. O să ajungem într-o adevărată criză pe partea de trafic şi de parcări la nivel de municipiu”, a declarat Remus Lăpușan, președintele PSD Cluj.

În schimb, liberalii spun că reprezentanții acestui partid trăiesc în alt oraș sau nu petrec suficient timp la Cluj-Napoca pentru a vedea câte s-au construit în ultimii ani, de exemplu cele trei parkinguri inaugurate în acest mandat (Mehedinți, Fabricii, Sala Polivalentă).


“Îngrijorat de faptul că președintele PSD Cluj nu își cunoaște orașul, PNL Cluj a decis să îi facă un cadou: un Bike Card care îi va permite să își îmbunătățească cunoștințele despre Cluj, foarte subțiri în acest moment. Cu acest Bike Card, președintele PSD Cluj va putea să viziteze nu doar parkingurile amintite, ci și cea mai modernă Sală Polivalentă din România, centrul orașului modernizat la nivel occidental sau Spitalul Municipal Clujana, cu ambulatoriul modernizat cu bani europeni și cu echipamente medicale performante cumpărate de Primărie”, spun aceștia.

Primarul Emil Boc și reprezentanții municipalității nu au putut fi contactați pentru a exprima un punct de vedere.

abonare newsletter