Politică

Social democratul Horia Nasra vrea administrație live pentru toată lumea

Candidații PSD Cluj la Consiliul Local și-au prezentat marți câteva din proiectele pe care vor să le promoveze. Unul dintre aceștia, Horia Nasra, a lansat platforma online consilierultău.org, unde clujenii vor putea să trimită întrebări și să își exprime nemulțumirile.

Nasra dorește ca pe viitor proiectul său să fie susținut de toți consilierii. De asemenea, Nasra vrea ca pe viitor  ședințele de consiliu local să fie transmise live, pentru mai multă transparență.

“Vor figura aici toate mijloacele de contact prin care pot să ajung la problemele oamenilor. Nu promit că voi aduce OZN-uri în Cluj-Napoca și că vă voi face tuneluri pe sub oraș, care să iasă pe la Apahida și în alte părți, mă interesează problemele oamenilor. Nu vom fi acolo vedete, ci suntem plătiți din banii cetățenilor pe care trebuie să-i respectăm”, a declarat Horia Nasra.


De asemenea, el a spus că începând cu prima zi a mandatului de consilier local, va cere primarului și tuturor consilierilor locali să promoveze un proiect prin care să fie transmise live toate ședințele de Consiliu Local pe site-ul primăriei.

Nasra a realizat în acest sens și o pagină de facebook, numită “Hai să vadă clujeanul ce face politicianul” pentru că- spune Nasra-la ședințe sunt consilierii care nu sunt atenți.


“Un exemplu rușinos pentru municipiul Cluj-Napoca este Răcariul, o comună făcută în 2004 oraș, cu 7000 de locuitori, din sudul județului Dâmbovița, care are capacitatea de a-și respecta cetățenii, dar noi, care suntem capitala Ardealului, nu putem transmite live ședințele de Consiliu Local”, a mai spus Horia Nasra.

De asemenea, și candidații PSD la Consiliul Local Mihnea Stoica, Adrian Mureşan și Corina Croitoru au prezentat proiecte în domeniile educație, economie și administrație.  

Etichete: horia nasra
abonare newsletter