Politică

ABSURD. Ăștia nici nu știu pentru ce candidează: Horea Dan îl susține pe Buzoianu “la Primăria Consiliului Județean”

În cadrul conferinţei de presă de luni, PNŢCD Cluj şi-a prezentat ultimele schimbări privind alegerile locale din iunie 2016 și a anunțat că organizația județeană îl susține pe Octavian Buzoianu „la Primăria Consiliului Județean”. Țărăniștii clujeni nu renunță astfel la ambiția de a candida, în ciuda performanţelor electorale din 2008, când liderul Horea Dan a obținut 742 de voturi, respectiv 0,65% din numărul total de voturi valabil exprimate.

Cum cel mai probabil jurnaliștii nu s-au înghesuit să participe la conferința de presă a PNȚCD Cluj, organizația județeană a partidului a trimis și un comunicat de presă incoerent și plin de greșeli.

“Cu această ocazie Horea S. Dan liderul CNC al PNCTD şi al PNŢCD Cluj, cel care a prezidat conferinţa de presă de azi a anunţat disponibilitatea PNTCD-ului pentru a negocia cu candidatul independent Octavian Buzoianu: E bine a intrăm în discuţii cu candidatul independent Octavian Buzoianu . Suntem interesaţi să îi susţinem candidatura  la Primăria Consiliului Judeţean dacă domnia să va fi de acord să îşi asume anumite proiecte asupra cărora vom conveni de comun acord", se arată în comunicatul de presă.


De asemenea preşedintele PNŢCD Cluj a anunţat schimbările de pe listele Consiliului Local şi Consiliului Judeţean. Pe lista candidaților pentru CL se regăsește fratele lui Octavian Buzoianu, Călin- care deschide lista. Lista pentru CJ Cluj este deschisă de veșnicul candidat Horea Dan.

abonare newsletter