Politică

Țărăniștii clujeni insistă să se facă de râs

Partidul Național Țărănesc nu se mai remarcă de mult timp prin nimic. În afară de certuri, multe facțiuni și mulți președinți, despre PNȚCD nu am mai auzit nimic. Apar doar când sunt alegeri. Nici măcar presa nu mai scrie despre ei.

Candidatul PNȚCD la Primăria Cluj-Napoca, Horea Dan Candidatul PNȚCD la Primăria Cluj-Napoca, Horea Dan

Și totuși, ei se încăpățânează să candideze la fiecare scrutin. La aceste alegeri locale, țărăniștii au la Cluj-Napoca doi candidați care joi au convocat o conferință de presă. La eveniment nu s-a prezentat însă niciun ziarist. Astfel, conferința nu s-a mai ținut urmând a fi reprogramată. Se pare că, decât să îi asculte pe țărăniști cum se relansează ei după 20 de ani- potrivit subiectului anunțat al conferinței- ziariștii clujeni au preferat să participe la un alt eveniment care avea loc în același timp cu conferința PNȚCD.

“După 20 de ani ! După 20 de ani fără 200 zile, o parte dintre cei 15.000 de specialiști ai lui Constantinescu se regăsesc în Clujul zilelor noastre. Despre cele 200 zile care urmează vor face referiri liderii PNȚCD Cluj Horea Dan și Ramon Moldoveanu . ”După 20 de ani” nu e romanul lui Alexandre Dumas, ci reprezintă idei  politice din zilele noastre aplicate pe cursul Someșului”, era subiectul anunțat pentru conferința la care nu a participat nimeni.


20 de ani în care – completăm noi- PNȚCD a însemnat certuri ca la ușa cortului între lideri, în goana lor după funcții, ani la finalul cărora românii nici nu mai știu câți președinți are acest partid istoric, cândva respectat.

Etichete: Horea dan pntcd
abonare newsletter