Politică

Klaus Iohannis, criticat pe Facebook

Preşedintele Klaus Iohannis este confruntat cu un val de opinii critice pe pagina sa de pe Facebook.

Klaus Iohannis a avut o poziţie publică în care a apărat trustul Intact de „heirupismul” ANAF şi a afirmat că libertatea de exprimare nu poate fi afectată de „banale motive administrative”. Acesta s-a confruntat în cursul serii cu un val de critici.

„Domnule Klaus Iohannis, am stat la coadă la Londra 8 ore ca să vă votez. După declaraţia dvs. despre Antena 3, aş mai sta la coadă 8 ore ca să NU vă mai votez. Ar trebui să vă fie ruşine, dar m-aş mira”, spune Nicu Teodorescu pe pagina de Facebook a președintelui.


„Azi ați dat o palmă tuturor celor care, în ciuda campaniei denigratoare pe care A3 vi-o făcea, s-au mobilizat să vă aducă în fruntea țării. Azi ați dat o palmă statului de drept și v-ați amestecat în punerea în execuțare a unei hotărâri judecătorești, azi este ziua în care ați pierdut definitiv respectul celor care au crezut că sunteți președintele unei Românii a bunului simț”, menționează Oana Gheorghiu.

„Să vă fie ruşine! Îmi retrag like-ul pe care vi l-am dat din toată inima. Dacă aş putea, mi-aş retrage şi votul! M-aţi dezamăgit şi cred că sunteţi o ruşine pentru România, de vreme ce vă aliaţi cu hoţii şi cu mincinoşii!”, scrie Alina-Ioana Vasiliu.


„Șefu', mor bebelușii în spitale și nu știm de ce...iar pe tine te doare "abordarea heirupistă" a ANAF față de Antena3...se pare că ai pierdut de mult contactul cu lumea reală...la următoarele alegeri, te vom pierde mulți din vedere!”, declară Ionel Alexandru.

Etichete: facebook critici
abonare newsletter