Politică

Liberalii, printre cei mai înstăriți consilieri din forul județean

Reprezentanții PNL din forul județean sunt, asemenea social democraților, colecționari de case, apartamente și mașini.

Alegerile locale din acest an vor aduce și readuce în prim plan o mulțime de politicieni clujeni care pentru a obține un loc în administrația locală și județeană vor fi prezenți foarte des în spațiul public.

Monitorul de Cluj își propune să prezinte, într-o serie, ce averi au strâns aceștia și ce afaceri “învârt”, astfel încât să știți exact cine vă va reprezenta în Consiliul Județean încă patru ani, din vară încolo.


Fostul președinte al CJ Cluj Mihai Seplecan nu a strâns averi, spre deosebire de o parte dintre colegii săi. El are un apartament, de la Consiliul Județean a încasat 8.400lei, iar de la Electrica a încasat aproximativ 20.000 lei.

Spre deosebire de fostul președinte al Consiliului Județean, actualul președinte, Marius Mânzat, are șase terenuri, trei case, două în Dej, iar una în Cluj. De asemenea, el are patru mașini, are depozite bancare însumând în jur de 200.000 lei. De la Consiliul Județean a obținut 16.000 lei, iar 70.000 lei a obținut de la Administrația Bazinală de apă Someș. Marius Mânzat nu deține de mult timp funcția de președinte al forului Județean. El a fost numit șef al CJ în decembrie anul trecut. 


Ioan Petran, care a fost și președinte al PNL Cluj-Napoca păentru multă vreme, are un apartament și 2 case, trei mașini, dar și două credite. De la Universitatea Tehnică a luat aproximativ 60.000 lei, iar de la Consiliul Județean a luat aproximativ 20.000 lei.

Marius Balaj are două terenuri, un apartaemnt și două case de vacanță, două mașini, are 15.000 lei în conturi curente, de la Consiliul Județean a luat aproximativ 9.000 lei. De asemenea, de la CN CFR SA  a obținut aproximativ 45.000 lei.


Dorel Secară are patru terenuri, trei case și un spațiu comercial, are patru mașini, iar de la o firmă la care este director a obținut aproximativ 12 000 lei.

Ultimele Stiri
abonare newsletter