Politică

Seplecan îşi bate joc de Vuşcan cu un filmuleţ din Las Fierbinţi: „Fură bă, cât mai e de furat, dar şi împarte. Dă mai departe cum zice la Biblie” – VIDEO

Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Cluj îl ironizează pe prefectul Clujului, Gheorghe Vuşcan, cu o secvenţă din serialul Las Fierbinţi.

Sursa foto: ZIARDECLUJ.RO Sursa foto: ZIARDECLUJ.RO

În episod, primarul Vasile primeşte vizita prefectului. Discursul pe care acesta îl ţine în faţa primarului este unul savuros.

Primarul: Dacă se mai poate face ceva, dacă puteţi să ma iertaţi, vă promit că o să fac din localitatea asta ceva ce nu s-a mai văzut. O să fac Micul Paris din ea.


Prefectul: Bă tu chiar eşti tâmpit? Tu de ce eşti primar, ca să faci treabă?

Primar: Da!


Prefect: Nu!

Primar: Nu înţeleg.


Prefect: Trezeste-te! Crezi că o să fii toată viaţa primar? O şansă ca asta vine o dată la 100 de ani. De când eşti aici, tot aud de tine că ai ciupit un pic de colo, c-ai ciupit un pic de dincolo. Ce înseamnă asta? Ia bă cu amandouă mâinile! Umple sacul, nu umbla cu ţârâita, ia tot, că vin ăilalţi şi iau aia dup'aia. Să nu mai rămână nimic de furat după noi, ăsta-i scopul nostru.

Primarul: Păi şi dacă mă prinde?


Prefectul: Cine să te prindă, mă? Io? Păi interesul meu şi al nostru ca partid care e? Să te prind sau te acopăr? Fură bă, cât mai e de furat, dar şi împarte. Dă mai departe cum zice la Biblie, ai citit Biblia? S-o citeşti! DAR DIN DAR SE FACE RAIUL. Ia tu ca să-mi dai mie că trebuie să dau şi eu la alţii şi tot aşa că să ajungă la toată lumea. Din ce-mi dai tu mie, eu dau mai departe.Trebuie să ia şi senatorul, şi deputatul, şi ministrul şi primul ministru. De aia am intrat noi în politică. Să face bani cu măsura mare, nu cu măsura mică. Jupoaie carnea până la os. Dar carnea o trimiţi la mine”, spun cei doi în dialog.

Vă reamintim că Mihai Seplecan îi cere prefectului Gheorghe Vușcan să aplice legea în ce privește schimbarea sa din funcția de președinte al CJ Cluj, în urmă cu două săptămâni. De altfel, Seplecan spune că l-a informat, prin adrese și memorii pe Vușcan, însă acesta nu a făcut niciun demers până acum.

Ultimele Stiri
abonare newsletter