Politică

Aurelia Cristea, candidatul PSD la Primăria Cluj-Napoca

Social democrații clujeni și-au stabilit strategia pentru alegerile locale de anul viitor și de asemenea, câteva intenții de candidatură. Președintele PSD Cluj Remus Lăpușan spune că se pornește de la ideea că liderul organizației locale va fi și candidatul pentru funcția de primar.

Potrivit acestuia, la nivelul partidului s-a stabilit în primul rând că primarii care sunt în funcție să candideze la alegerile locale din 2016.

"PSD Cluj are 23 de primari în județ, care vor fi susținuți de partid dacă își vor dori să candideze din nou. În ce privește consilierii locali și județeni s-a stabilit ca data de 30 noiembrie să fie data până la care cei care își doresc să candideze să ne informeze. La Cluj-Napoca, Aurelia Cristea este potențialul candidat la Primărie. În acest moment, președintele organizației locale este cel care va candida la Primărie”, a declarat Remus Lăpușan, într-o conferință de presă.


De altfel, este de notorietate faptul că deputatul Aurelia Cristea este interesată de postul de edil al Clujului, în acest moment, ea deținând funcția de președinte interimar al Organiazației municipale a PSD.

De asemenea, liderul PSD Cluj a mai subliniat că la Dej candidatul este Costan Morar, la Câmpia Turzii -Radu Hanga, la Turda -Cristian Matei, la Gherla –Ioan Neselan, iar la Huedin-Marius Fărcaș.


Totodată, Lăpușan a anunțat că este interesat de funcția de consilier județean.

În perioada următoare, mai exact pănă la mijlocul lunii octombrie, organizațiile PSD din Cluj vor avea alegeri. .

abonare newsletter