Politică

Deputatul "invizibil" Steluța Cătăniciu s-a întors din concediu și o doare de Cluj Arena

După o lungă perioadă de absență, deputatul invizibil Steluța Cătăniciu, fostă liberală, în prezent reprezentată ALDE, revine în atenția opiniei publice și este preocupată de problemele clujenilor. Mai mult, Cătăniciu îl susține pe primarul municipiului Cluj-Napoca Emil Boc în ceea ce privește situația stadionului Cluj Arena.

Cătăniciu susține că este inadmisibil ca stadionul Cluj Arena să ajungă într-o asemenea situație. Mai mult, aceasta a anunțat că va face și o interpelare pe această temă pe care o va adresa primului ministru Victor Ponta, când va începe sesiunea parlamentară.

“Eu cred că singura posibilitate de salvare a Cluj Arena este preluarea, prin transfer, de către municipiul Cluj-Napoca. E inadmisibil ca în doar doi, trei ani să aduni o datorie de trei milioane de euro din impozite locale neplătite. Revenirea la consiliul local e singura posibilitate de salvare”, a declarat Steluța Cătăniciu , într-o conferință de presă.


Cătăniciu a mai subliniat că trecerea stadionului în subordinea Consiliului Județean Cluj a fost o greșeală. Deputatul a precizat că până în 2000 stadionul a fost în proprietatea statului şi în administrarea Ministerului Tineretului şi Sportului, iar ulterior a trecut în administrarea Consiliului Local Cluj-Napoca.

"Cea mai proastă decizie a fost luată prin HG 1546 din 8 decembrie 2002, când stadionul a fost trecut în administrarea CJ. Ar trebui să revină la municipiu. Consiliul local are fonduri să-l susţină, iar pe de altă parte CJ ar putea folosi banii economisiţi de la plata impozitului la repararea drumurilor judeţene", amai spus Cătăniciu.

abonare newsletter