Politică

Băsescu, mesaj pentru Ponta: Trădează-mă pe mine care te-am desemnat, demisionând şi nu trăda interesele ţării tale rămânând în funcţie

Traian Băsescu face un apel la adresa premierului Victor Ponta pe pagina sa de facebook prin care îi cere să demisioneze și astfel să îl trădeze pe el pentru că l-a pus în funcție, dar să nu trădeze interesele țării prin rămânerea la conducerea Guvernului.

”Ponta, te rog trădează-mă !!!!!

Rămîn consecvent ideii că acuzaţia de conflict de interese nu este justificată, dar participarea la fals şi spălare de bani în relaţia cu Dan Şova în afacerea Rovinari - Turceni pare a fi temeinic documentată de procurori şi numai un judecător poate decide definitiv, indiferent ce eforturi mediatice s-ar face pentru a-l spăla pe Ponta cu anticipaţie de mîzga groasă a minciunii.

Mincinosul naţional încearcă să ne convingă că dacă ar demisiona ar trăda electoratul.

Bietul mitoman a ajuns să creadă şi vrea să convingă o lume întreagă că el a fost ales de popor.

Nu dragule, pe tine nu te-a ales nici un popor ci te-am desemnat eu pentru funcţia de PM respectînd principiul constituţional că o alianţă care a cîştigat alegerile cu 68% poate propune premierul.

Acum nici măcar alianţa USL care a cîştigat alegerile nu mai există deci tu cam vii de nicăieri la Palatul Victoria. Nu îndrăzni să mai vorbeşti de legitimitate cînd alianţa dar şi înţelegerea politică ce te-a propulsat au dispărut.

Între timp ai devenit şi singurul PM din Europa urmărit penal.

În concluzie, nu poporul te-a făcut PM ci eu te-am desemnat pentru această funcţie iar Parlamentul a aprobat propunerea mea.

De aceea te rog, TRĂDEAZĂ-MĂ PE MINE care te-am desemnat, demisionînd şi nu trăda interesele ţării tale rămînînd în funcţie”, este mesajul postta de fostul șef al statului pe rețeaua de socializare.

Ultimele Stiri
abonare newsletter