Politică

PNL Turda a stabilit candidații pentru primăria orașului

Noii liberali turdeni au anunțat într-o conferință de presă că au demarat activitățile politice care vor duce la câștigarea alegerilor în 2016 dar și ținta electorală a următoarelor alegeri locale: postul de primar, cel de viceprimar și un număr de 10 consilieri locali.

Cristian Felezeu și Bogdan Bulgaria sunt cele două opțiuni dintre care se va alege cel care va reprezenta PNL Turda la alegerile locale de anul viitor.

Bogdan Bugaria este director general al ASA Cons Romania & ASA Epitoipari Hungary (CONSOLIS group RO & H) și este primul candidat la Primăria Turda care vine din mediul privat, iar Cristian Felezeu ocupă în prezent funcția de consilier local.


Printre prioritățile enumerate de cei doi candidați la funcția de primar se află și relansarea economică a orașului, coroborate cu dezvoltarea infrastructurii și modernizarea turismului, un accent deosebit se va pune și pe dezvoltarea industriei, care în opinia lor reprezintă punctul strategic pe care administrația locală turdeană va trebui să se axeze în perioada 2016-2020.

De asemenea, va fi lansată și o platformă online de consultare a cetățenilor.


Reamintim că în luna martie a acestui an, actualul primar, Tudor Ștefănie a anunțat că nu mai candidează pentru un nou mandat. Acesta a precizat că PNL are resurse pentru a găsi un nou candidat „ va fi o competiție deschisă în interiorul partidului, la care e bine să participe cât mai mulți, fiecare urmând a se valida în fața electoratului, testul final fiind undeva la începutul anului viitor, când se va face un sondaj de opinie în ceea ce privește desemnarea candidatului” menționa la acea vreme Tudor Ștefănie.

abonare newsletter