Politică

Cinci oferte pentru amenajările de la stadion

<p> </p> <p><img src="documente/stories/06_iunie/15_ziua/05 radu bica sedinta consiliul judetean rp 08.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Un număr de cinci companii s-au arătat interesate de licitaţia organizată de Consiliul Judeţean în vederea realizării amenajărilor exterioare din jurul stadionului “Cluj Arena”.</p>

 

 


Ofertele au venit din partea: Pan Petrol Com SRL, Con-A SRL, Construct Perom SRL, ACI SA şi Construcţii şi Montaj SA. Cel mai mic preţ, de 2,7 milioane de lei, a fost oferit de Pan Petrol Com SRL, la polul opus situându-se oferta celor de la Construct Perom, care au cerut un preţ de 3,7 milioane de lei. Restul ofertelor au fost: Con-A - circa 2,9 milioane de lei, ACI SA - 3,4 milioane de lei şi Construcţii şi Montaj SA - aproape 3 milioane de lei.

„În acest moment am verificat documentele de calificare, urmând ca în perioada prevăzută de legislaţia în vigoare să procedăm la analiza ofertelor. Am luat act de valoarea ofertelor depuse, trebuie să vedem în ce măsură acestea respectă şi termenele de execuţie, sau alte criterii care sunt prevăzute în caietele de sarcini. Legea ne oferă o periodă de 20 de zile pentru analizarea ofertelor”, a precizat vicepreşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Radu Bica (foto), care este şi preşedintele comisiei de evaluare. Criteriul de atribuire este preţul cel mai scăzut.


Vă reamintim că amenajările exterioare din jurul arenei trebuie să fie finalizate în luna septembrie a acestui an. Contractul ce va fi încheiat cu câştigătorul licitaţiei presupune realizarea conexiunilor cu parcul şi cu viitoarea sală polivalentă. De asemenea, vor fi realizate alei, o zonă pietonală, sistem de iluminat şi canalizare.

Ultimele Stiri
abonare newsletter