Politică

Adriana Săftoiu, noi dezvăluiri despre Elena Udrea

Fostul consilier prezidenţial Adriana Săftoiu, care a lansat recent cartea „Cronică de Cotroceni”, spune despre Elena Udrea că este proiectul politic al lui Traian Băsescu.

Într-o emisiune TV, ea a declarat că acesta a şi fost motivul pentru care au apărut tensiuni între fostul şef al statului şi consilierii săi. Apariţia Elenei Udrea la Cotroceni a provocat rumoare, susţine Adriana Săftoiu, din cauza problemelor de imagine pe care le avea soţul ei de atunci.

„Președintele României din 2005, care a fost unul dintre cei mai puternici opozanți ai PSD în 2000-2004, a avut nenumărate conferințe de presă unde vorbea despre mafia lui Adrian Năstase - erau Bittner, Petrache și Cocoș şi era întotdeauna un al patrulea, Gabriel Oprea. Sigur că domnul Cocoș dispare ușor-ușor din discursul adversarului lui Năstase de la începutul lui 2004. Între timp, doamna Udrea devine consilier PNL la Primăria Capitalei”, a declarat Adriana Săftoiu, fost consilier prezidenţial, potrivit digi24.ro.


Fostul consilier prezidenţial mai afirmă că explicaţia tonului critic al lui Traian Băsescu la adresa pEra o tensiune, președintele ne suspecta că n-o integrăm. Eu una, mai devreme decât publicul, am înţeles foarte repede că Elena Udrea era proiectul politic al preşedintelui. Tristeţea era că n-o spunea, asumat. Dacă o spunea în 2005, aşa cum a făcut-o în al doilea mandat, am fi înţeles mai bine ce aveam noi de făcut acolo. Dar era un permanent reproş că nu reuşim să o integrăm”, a mai spus aceasta.

Adriana Săftoiu, fost purtător de cuvânt al lui Traian Băsescu între 2004 şi 2007, a lansat recent cartea „Cronică de Cotroceni”, în care povesteşte perioada petrecută ca sfătuitor al fostului preşedinte. Volumul a stârnit controverse, iar principalele critici au venit chiar din partea protagoniştilor - Traian Băsescu şi Elena Udrea.

Ultimele Stiri
abonare newsletter