Politică

Se reparizează locuinţele sociale de pe Taberei şi Cojocnei

<p><img src="documente/stories/06_iunie/14_ziua/05 bloc anl str taberei tasnad 03.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Consilierii locali clujeni vor dezbate în şedinţa de mâine un proiect privind repartiţia noilor locuinţelor sociale, dar şi repartiţia de locuinţe ANL.</p>

 

 


Este vorba despre 94 de locuinţe sociale, dintre care 36 pe strada Cojocnei nr. 97, 30 pe strada Taberei nr. 4, iar restul de 28 în alte locaţii din oraş. Alte patru locuinţe ANL vor fi repartizate pe strada Mehedinţi nr. 41, după ce chiriaşii au renunţat la ele din motive personale.

Locuinţele sociale de pe străzile Taberei şi Cojocnei au fost realizate prin reconversie funcţională a imobilelor. Pe strada Taberei nr. 4 au fost realizate 30 de apartamente cu o cameră şi dependinţe, în cadrul unui proiect cu o valoare de 1,2 milioane de lei fără TVA. Cele 36 de apartamente de pe Cojocnei au costat aproape 1,4 milioane de lei fără TVA. Lucrările la ambele imobile au fost executate de Construdava SRL şi Stoneco Baia Mare. După adoptarea hotărârii de repartizare a imobilelor sociale, beneficiarii vor avea la dispoziţie un termen de cinci zile pentru a aduce o serie de documente oficiale prin care să reconfirme îndeplinirea la momentul repartiţiei a criteriilor de eligibilitate (documente nortariale din acre rezultă lipsa unoe locuinţe şi statutul de angajat). Ulterior se poate trece la semnarea contractelor şi la repartizarea propriu-zisă. M.O.


 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter