Politică

PSD-iştii nu îl lasă la greu pe Dragnea

Social democraţii au reuşit să transforme retragerea lui Liviu Dragnea din funcţiile deţinute în partid într-un adevărat circ.

Deşi a anunţat că se retrage din funcţia de conducere deţinută în PSD, Liviu Dragnea nu este susţinut de colegii săi în această decizie.  Social democraţii îi iau acestuia apărarea şi subliniază din nou, că sentinţa primită, mai exact condamnarea la un an de închisoare cu suspendare, este doar simbolică. Prin urmare, ar fi nedrept ca Dragnea să se retragă, arată ei.

Astfel, soarta lui Liviu Dragnea urmează să fie decisă miercuri, în cadrul Comitetului Executiv Naţional al PSD, după ce ieri şedinţa Biroului Permanent a fost amânată.


Dragnea şi-a anunţat intenţia de a renunţa la funcția de preşedinte executiv al PSD, după ce a demisionat din Guvern. Liderii organizaţiilor din ţară îi cer să rămână în PSD.

Şi organizaţia de Bihor şi-a anunţat sustinerea pentru Liviu Dragnea şi spune că decizia din dosarul referendumului este un precedent pericolos pentru orice lider politic, lucru susținut şi de PSD Arad.

De asemenea, Dragnea a anunțat, înainte de ședință, că pentru el este mai importantă demnitatea decât orice funcție.

"Le mulțumesc pentru susținere și slolidaritate numai că pentru mine demnitatea este mai importantă decât oricare funcție. Poți și ca membru simplu să ajuți partidul dacă ai o oarecare experință", a declarat Liviu Dragnea.

Ultimele Stiri
abonare newsletter