Politică

PNL vrea câte 9.000 de lei pe lună de la fiecare organizație județeană pentru „susținerea funcționării partidului”

PNL încă plătește datoriile acumulate în timpul campaniei prezidențiale, motiv pentru care Biroul Politic Național al PNL a decis, luni, ca fiecare organizație județeană să cotizeze lunar cu 9.000 de lei pentru „susținerea eforturilor și funcționării partidului”, potrivit copreședintelui PNL Vasile Blaga.

"Am stabilit prin vot unanim, pare-mi-se că a fost o singură abținere, că organizațiile județene ale PNL vor contribui financiar, pentru susținerea eforturilor și funcționării partidului, lunar cu 9.000 de lei", a afirmat Blaga, la finalul ședinței Biroului Politic Național, scrie b1.ro.
Blaga a mai declarat că cercetările pe luna martie arată că PNL este aproape de 50%, spre deosebire de alianța aflată la guvernare, care este în jur de 30%.

"Am luat județ cu județ constituirea Birourilor Executive și lucrurile merg, trebuie să recunoaștem, mult mai bine decât ne așteptam. Sunt mai puține județe decât degetele de la o mână în care încă mai sunt unele discuții, dar nu de netrecut. Noi le vom rezolva pas cu pas, implicându-se comisia de unificare, așa cum scrie la protocolul de fuziune", a mai arătat Vasile Blaga.
Blaga a anunțat și că s-a decis, la propunerea președintelui de onoare al PNL, Mircea Ionescu-Quintus, ca ședințele BPN să aibă loc lunar și ori de câte ori va fi nevoie de acum înainte.

Ultimele Stiri
abonare newsletter