Politică

Boc: Trebuie să ne uităm în scriptele oficiale ale PDL ca să aflăm dacă Cocoş a dat bani partidului

Fostul preşedinte al PDL Emil Boc a declarat, miercuri, că trebuie verificate "scriptele oficiale ale partidului" pentru a afla dacă omul de afaceri Dorin Cocoş a finanţat campaniile PDL, aşa cum a susţinut Elena Udrea.

"Dacă a dat, trebuie să ne uităm în scriptele oficiale ale partidului. Acolo există toate informaţiile oficiale, alte date eu nu am despre campania electorală. Ceea ce ştiu, este ceea ce există în scriptele oficiale ale partidului, alte detalii şi alte nuanţe nu am", a spus Boc.

Întrebat dacă a vorbit cu Elena Udrea de când se află în arest la domiciliu, Emil Boc a răspuns negativ.


"Nu am vorbit de când este în arest la domiciliu. Dacă o să ajung la Bucureşti sau o să am ocazia, evident că o să încerc să iau legătura", a subliniat fostul premier.

Elena Udrea a plecat, miercuri, de la ICCJ, unde a făcut declaraţii, cu ochii în lacrimi, despre situaţia sa, şi a spus că va aştepta acasă decizia instanţei privind arestarea preventivă cerută de procurorii DNA în dosarul "Gala Bute", precizând că ştia că Dorin Cocoş a finanţat campaniile PDL.


Întrebată în legătură cu modul în care a fost finanţată campania din 2009, Udrea a arătat că presa se face că nu ştie despre modul în care sunt finanţate campaniile în general şi că poate să îi întrebe foarte bine şi pe "domnul Iohannis, domnul Ponta" despre cum se face acest lucru.

Ultimele Stiri
abonare newsletter