Politică

Kelemen Hunor: Pentru 2015 nu există nicio înțelegere cu Guvernul Ponta

UDMR nu a făcut nicio înţelegere pentru susţinerea Guvernului Ponta în 2015, a anunţat duminică liderul formaţiunii Kelemen Hunor.

„Eu am avut o promisiune, care era și o promisiune de bun simț anul trecut, când am ieșit noi de la guvernare, pentru că am ieșit luând noi această decizie, nu fiind dați afară. Am spus că la învestitura Guvernului veți avea votul nostru. Și la buget, am spus că vom susține bugetul și pentru 2015 nu am făcut nicio înțelegere, nu facem parte din majoritate, pentru 2015 acum nu există nicio înțelegere, nici de susținere parlamentară, nici de altă natură”, a spus Kelemen Hunor, în cadrul emisiunii "Lumini și umbre" realizată de Dan Andronic la B1 Tv.

Președintele UDMR a spus însă că a avut o înțelegere liderii noului PNL, Vasile Blaga şi Alina Gorghiu asupra unor aspecte ce ţin de schimbarea sistemului electoral.


„Am discutat de sistemul electoral și despre posibilitatea de a schimba sistemul electoral în perioada următoare și am căzut de acord că și ei și noi susținem principiul reprezentării proporționale”, a precizat Kelemen Hunor.

Ultimele Stiri
abonare newsletter