Politică

DATA ALEGERILOR pentru șefia CJ, „bătută în cuie”

Liberalii au aprobat, sâmbătă, în cadrul Consiliului Naţional al noului PNL, criteriile de fuziune dintre cele două partide componente şi la nivel judeţean. Totodată, a fost abordat şi subiectul alegerilor parţiale, care se pare că vor avea loc în 22 martie. În ceea ce priveşte şefia CJ Cluj, consilierul judeţean Mihai Seplecan îşi menţine intenţia de a candida şi este susţinut de colegii săi liberali.

Data de 22 martie pentru alegerile parţiale ar putea fi anunţată săptămâna viitoare, în cadrul şedinţei de guvern, potrivit liberalilor clujeni. Preşedintele executiv al PNL Cluj Mihai Seplecan, care şi-a anunţat intenţia de a candida, subliniază că, în contextul alegerilor parţiale, campania electorală va dura două săptămâni. Potrivit protocolului, la alegerile parţiale candidații sunt numiți de partidul de la care care a fost preşedintele CJ. Doar la termen se fac sondaje, mai exact în 2016.

‘’Consider că data de 22 martie va fi « bătută în cuie » miercuri, când va fi şedinţă de guvern, iar campania electorală va ţine două săptămâni, fiind vorba de alegeri parţiale.  


În ceea ce mă priveşte, îmi menţin dorinţa de a candida şi mă simt pregătit pentru acest lucru. Am în spate o experienţă de 11 ani în Consiliul Judeţean Cluj, şi pe de altă parte, în calitate de lider PNL Cluj, am şi notorietate. Am susţinere din partea vechiului PNL şi a conducerii vechiului PNL, dar îmi doresc şi mă aştept ca şi noii colegi să mă susţină’’, a declarat preşedintele executiv al PNL Cluj, consilierul judeţean Mihai Seplecan.

Liberalii au decis sâmbătă structura noului Birou Judeţean astfel: 17 membri vor fi din partea vechiului PDL, iar 16 din partea vechiului PNL.

Ultimele Stiri
abonare newsletter