Politică

Kelemen: “Nu s-a discutat schimbarea premierului”

<p />Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat ieri că în Coaliţie nu s-a discutat “niciodată” despre schimbarea premierului.

“Sigur, se poate face o analiză serioasă la jumătatea anului, după un an şi jumătate de guvernare în această coaliţie, dar acest lucru (remanierea – n.r.) trebuie făcut de premier şi discutat la ora 8.00 şi la ora 8 şi jumătate trebuie făcută remanierea, nu se poate prelungi aşa. Până la această oră nu am discutat, deci ora 8.00 nu a venit”, a afirmat Kelemen, citat de Mediafax.

Pe de altă parte, liderul UDMR susţine că rămânerea lui Emil Boc la guvernare depinde doar de el: “Am colaborat bine cu premierul Emil Boc şi noi considerăm că în continuare el, ca preşedinte de partid, poate rămâne premier, dar va depinde de el, de PDL şi nu de noi”.


Vă reamintim că premierul Emil Boc s-a întâlnit ieri seară cu miniştrii şi cu secretarii de stat, iar ulterior cu preşedintele Traian Băsescu. Potrivit Mediafax, întâlnirea a avut loc în condiţiile în care se vehiculează informaţii conform cărora va avea loc în maximum o săptămână o remaniere guvernamentală şi că este posibil ca Emil Boc să-şi depună mandatul de prim-ministru.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter