Politică

Iohannis cere Parlamentului ca mâine să pună Legea amnistiei pe ordinea de zi și să o pice

Klaus Iohannis a cerut, luni, Parlamentului să se ţină de cuvânt, iar marţi să pună pe ordinea de zi Legea amnistiei şi a graţierii şi să o pice şi să ia în discuţie toate solicitările din partea justiţiei vizându-i pe parlamentari şi să le încuviinţeze.

Iohannis a declarat, într-o conferinţă de presă, că acum, după anunţarea rezultatelor alegerilor, el este dispus să se apuce de treabă ”foarte serios şi foarte hotărât”, citează MEDIAFAX.

Iohannis a mai spus că duminică românii au dat un semnal foarte puternic pentru schimbarea profundă în România, semnal pe care el l-a înţeles.


”Acest semnal este unul extrem de puternic, un semnal atât pentru mine, cât şi pentru clasa politică. Eu am înţeles acest semnal dat de cetăţenii României şi îi îndemn pe politicieni să ia seama, să ia în considerare acest semnal dat printr un vot covârşitor, să judece bine ce au de făcut în zilele următoare. Cer Parlamentului să se ţină de cuvânt şi mâine (marţi-n.r.) să pună pe ordinea de zi Legea amnistiei şi graţierii şi să o pice şi tot mâine rog Parlamentul să ia în discuţie toate solicitările venite din partea justiţiei şi să le încuviinţeze pe toate”, a afirmat Iohannis.

Ultimele Stiri
abonare newsletter