Politică

Pe cine va susţine PMP în turul doi al alegerilor prezidenţiale?

PMP s-a întruit azi într-o şedinţă, la Snagov, pentru a hotărî dacă va fi acordat sprijin politic unuia dintre cei doi candidaţi rămaşi în cursă.

Liderul PMP Elena Udrea declara zilele trecute că ea nu va negocia nimic pentru turul II al prezidenţialelor, dar PMP ar putea avea în perioada următoare un punct de vedere legat de candidaţii rămaşi în competiţie.

"Nu vom negocia nimic. Nu am intrat în competiţia aceasta pentru a negocia ceva în turul doi. Eu nu cred că electoratul este unul de buzunar pe care-l iei şi-l muţi aşa cum vrei tu. Le mulţumesc oamenilor care au votat cu mine şi, din respect pentru ei, nu cred că un electoral se poate negocia şi nici nu intenţionez să fac lucrul acesta, dar aş putea avea o opinie, PMP ar putea avea un punct de vedere legat de candidaţii rămaşi în competiţie, însă dacă se va întâmpla aşa vom stabili în perioada următoare", a precizat Elena Udrea, potrivit Mediafax.


Ea a prezentat atunci deciziile luate luni după o şedinţă a conducerii PMP. "Am stabilit ca discuţiile despre ce vom face între cele două tururi să le avem în zilele următoare şi vom avea o decizie în ceea ce priveşte poziţia PMP faţă de cei doi candidaţi rămaşi în competiţie până la sfârşitul acestei săptămâni", a adăugat Udrea.

Ultimele Stiri
abonare newsletter