Politică

Olguţa Vasilescu îl atacă pe Ioan Rus: "Rus nu e bun organizator, suntem supăraţi pe filialele din Ardeal că pierd"

Vicepreşedintele PSD Lia Olguţa Vasilescu a declarat, miercuri, că este supărată pe filialele partidului din Ardeal că de fiecare dată pierd la alegeri, arătând vicepreşedintele PSD Ioan Rus nu este deloc un bun organizator pentru partid.

"Noi suntem foarte supăraţi pe Ardeal că de fiecare dată noi câştigăm şi Ardealul pierde", a afirmat Olguţa Vasilescu, înainte de întâlnirea conducerii PSD cu filialele privind analiza rezultatelor primului tur al alegerilor.

Ea a mai spus că Ioan Rus nu este deloc un bun organizator. "Poate să fie un bun ministru, dar nu este un bun organizator pentru partid", a adăugat Lia Olguţa Vasilescu, menţionând că acum nu se pune problema de sancţiuni, deoarece este campanie electoarală, informează Mediafax.


"Cred că acum nu se pune problema de sancţiuni, deşi eu mărturisesc că la nivelul organizaţiilor din Craiova am luat măsuri drastice, 25% dintre conducerile organizaţiilor pe secţiile de votare au fost înlocuite, ne aşteptatm la un scor mai mare decât am obţinut, deşi Craiova a obţinut cel mai mare număr pe România. Dar, cred că este bine că acolo unde vezi că nu merge să schimbi ceva, nu cred însă că la nivel naţional se va întâmpla acest lucru, că suntem în plină campanie electorală", a spus Vasilescu.

Ultimele Stiri
abonare newsletter