Politică

Cum trag de timp partidele politice când vine vorba de aplicarea legii în campania electorală

Partidele politice trag de timp şi se fofilează când vine vorba de aplicarea deciziei BEJ de marţi, potrivit căreia bannerele ilegale trebuie să fie date jos. Cum campania electorală este pe sfârşite, practic, nu va mai fi timp pentru punerea acesteia în aplicare.

Potrivit reprezentanţilor Biroului Electoral Judeţean Cluj (BEJ), decizia de marţi a fost atacată, astfel că până la o alta definitivă, bannerele nu vor putea fi înlăturate. Contestaţia a fost făcută de PSD şi va fi luată în discuţie abia vineri.

Vă reamintim, în urma sesizărilor făcute pe adresa BEJ Cluj, PSD și ACL sunt nevoite să înlăture bannerele dispuse ilegal pe cuprinsul județului. BEJ Cluj a admis atât plângerea formulată împotriva PSD, cât și plângerea PSD împotriva ACL, dispunând înlăturarea tuturor bannerelor PSD și ACL care încalcă prevederile legale. Mai exact, Biroul Electoral Județean Cluj a decis ca acele bannere care îi reprezintă pe Klaus Iohannis şi pe Victor Ponta care nu conțin numele firmei producătoare, să fie îndepărate.

abonare newsletter