Politică

Meleşcanu, probleme cu înscrierea. Liberalii i-au făcut o ofertă

Candidatul independent Teodor Meleşcanu ar putea avea probleme mari cu înscrierea în cursa prezidenţială. Partidul Dreptătii Sociale care s-a implicat în strângerea de semnături pentru candiadatura sa anunţă miercuri că îşi retrage susţinerea.

Preşedintele interimar al acestui partid a precizat că Meleşcanu ar fi primit o ofertă de la liberali, care i-au cerut ca PDS să facă un pas înapoi, scrie stiripesurse.ro.

Mai mult de atât, ei au depus o contestaţia la BEC. Meleşcanu ar putea pierde în jur de 350.000 de semnături. Preşedintele PDS Traian Rece a declarat că Meleşcanu a apelat la serviciile partidului sau în urmă cu 2 luni, iar el a strâns semnături şi a dat 200.000 de euro pentru aceasta campanie.


„A apelat la serviciile noastre acum 2 luni, am fost invitat la domnia sa acasă şi m-a rugat să îl ajut in intrarea în alegerile prezidenţiale.

Nu numai pentru strângerea de semnături mi-a cerut ajutorul. S-a lucrat la o nouă Alianţă. O avocată a facut o greşeala şi s-a dus tot pe apa sâmbetei. Meleşcanu a intrat în tensiune, a acceptat să candideze ca independent. Am strâns alte liste.


Mi s-a spus aseară înainte de emisiune să fac un pas înapoi ca sunt un partid extremist de stânga. Liberalii îi fac o ofertă, asta mi-a spus domnul Meleşcanu. Să nu mă mai vadă nimeni în preajma lui.

Acum să te dezici de noi? M-a terminat, nu îmi venea să cred! Peste 350.000 de semnături i-am strâns noi, toţi banii i-am băgat eu – 200.000 de eur0″, a spus Traian Rece, la B1 TV.


El a precizat că vrea să recupereze banii de la Meleşcanu, pe care i-a dat, pe care i-a investit, în urma unui protocol semnat de amândoi.

“Dacă nu îmi dă banii înapoi o să aprind lumânări la biserică să îi dea Dumnezeu sănătate de banii pe care mi-a furat. Eu asta consider furt”, a mai spus Traian Rece.

Ultimele Stiri
abonare newsletter