Politică

Daniel Buda cere demisia premierului: „Victor Ponta este un inadaptabil al zilelor noastre!”

Preşedintele PDL Cluj, europarlamentarul Daniel Buda, cere demisia de prim-ministrului României, Victor Ponta pentru modul în care a apărat-o pe Ioana Petrescu, fostul ministru de Finanţe,

Potrivit lui Daniel Buda prin acest gest Victor Ponta demonstrează încă o dată că suferă de un infantilism politic incomensurabil şi este înadaptabil politic motiv pentru care îî cere să îşi dea demisia din funcţia.

„Aseară, Președintele României, domnul Traian Băsescu, a făcut doar o poză a incapacităţii guvernului de a crea locuri de muncă şi nicidecum nu a făcut un atac la cei cu studii superioare. Din păcate, Victor Ponta nu a reușit să îşi depăşească condiţia modestă a unui „Tătuc” care îi apără cu orice preţ pe cei care îi are lângă el, chiar dacă uneori sunt „tâmpi” sau dacă greşesc, dându-le acestora impresia că sunt chiar buni! Probabil că sunt buni, dar nu pentru funcția de miniștri! Şi cu siguranță nu de Finanţe!” afirmă Daniel Buda într-un comunicat remis presei.


Președintele PDL Cluj îl îndemnă pe Victor Ponta să își ia un profesor de limba română cu care să facă analiza sintactică şi morfologică a celor spuse de către Traian Băsescu. ”Un DEX v-ar fi şi mai de folos! Poate şi un Dicționar de economie,  să îl aveţi la îndemână! Deși nu cred că îl înțelegeţi! Iar atunci v-ar rămâne o singură soluție! Demisia!” mai adaugă Daniel Buda.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter