Politică

PNL Cluj reacţionează după declaraţiile lui Radu Mazăre

Partidul Naţional Liberal Cluj atrage atenţia, după declaraţiile lui Radu Mazăre, asupra pericolului în care poate cădea România, în cazul în care Victor Ponta ajunge preşedintele României.

sursa foto: stiripesurse.ro sursa foto: stiripesurse.ro

Filiala PNL Cluj îl atacă pe Victor Ponta pe care îl acuză că vrea să devină preşedinte pentru liniştea baronilor PSD. „Pentru premierul şi candidatul Ponta, Radu Mazăre este chiar un model. După cum a afirmat recent, Ponta îl invidiază pe Mazăre pentru maşinile decapotabile, gărzile de corp (alcătuite din tinere care abia au depăşit vârsta adolescenţei), petrecerile din cluburi şi aşa-zisele festivaluri de la Mamaia, sau pentru libertatea de a purta tricouri şi băşti care omagiază liderii şi spiritul comunist revoluţionar din America latină”, se arată într-un comunicat de presă.

Reprezentanţii Partidului Naţional Liberal Cluj-Napoca atrag atenţia alegătorilor asupra modului în care va funcţiona justiţia dacă Victor Ponta ajunge preşedintele României. „PNL Cluj semnalează alegătorilor perspectiva blocării justiţiei şi regresului statului de drept, dorită de baronii corupţi ai PSD, care poate deveni o realitate în cazul în care candidatul PSD Victor Ponta ar ajunge Preşedintele României”, precizează filiala judeţeană Cluj a Partidului Naţional Liberal.

Ultimele Stiri
abonare newsletter